Micro Current Excell : sport voor de gezichts spieren - Beauty for You
22148
page-template-default,page,page-id-22148,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Micro Current Excell : De natuurlijke facelift

Sport voor de gezichts spieren
Natuurlijke facelift: Microcurrent

Micro Current Excell

De Microcurrent lift en verstevigt de huid van uw gezicht, de huid rond de ogen en eventueel andere delen van het lichaam.

Toelichting:
Bij het ouder worden verslappen de spieren in het gezicht: bepaalde gedeeltes van het gezicht worden wat slapper en (kaak)contouren vervagen. Dat willen we liever niet, toch?

Hoe werkt microcurrent?
​Tijdens deze behandelingen worden pulserende gelijkstromen afgegeven, gemeten in milliampères.

Gezichts spieren zullen hierbij samentrekken of ontspannen door de constante afgegeven stroompjes van buitenaf, waardoor de spier weer in de juiste spanning wordt gebracht. Gezichts spieren worden hierdoor intensief getraind, ze zullen dikker en steviger worden.

Het ontspannen van gespannen spieren en verstevigen/verdikken van verslapte spieren herstelt de contour, deze zal weer duidelijker zichtbaar zijn.

Na 1 behandeling ziet u al resultaat maar na een kuur is het resultaat optimaal.

Kuur voor het beste resultaat

 

Bij een kuur komt u elke week voor een Lifting behandeling. Het eindresultaat bespreken we samen. Hoe waren de verwachtingen, wat biedt het resultaat voor u.

In het proces maken we een wekelijkse foto en aan het einde van de kuur kunnen we zien wat is het effect voor u.

Het resultaat vervaagt geleidelijk na een tijdje. Daarom is het verstandig om na deze kuur 1 keer in de 6 weken te komen voor een herhaalbehandeling en zo het behaalde resultaat vast te houden.
Bij de leeftijd boven 60 jaar kan dit beter 1 x per maand zijn.

Resultaten verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Wanneer is deze behandeling niet aan te raden:
* Zwangerschap
* Pacemaker – implementaten die stroom geleiden
* Hartritmestoornis