Manicure - Beauty for You
167
page-template-default,page,page-id-167,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Manicure

  BfY2015010003small BfY2015010004-small BfY2015010005-small

De standaard manicure bestaat uit het vijlen van de nagels, inmasseren cuticle oil op nagelriemen, verweken van de nagelriemen in een lauwwarm badje, terugduwen nagelriemen, wegknippen van velletjes en wegvijlen van braampjes, een heerlijke handmassage en ter afsluiting worden de nagels gelakt in een blanke kleur. Als extra: gelakte nagels in een leuk kleurtje.

BfY2015010007a-small BfY2015010006-small BfY2015010001-small

Als aanvullende behandeling:

Paraffinepakking

Wanneer u last heeft van reumatische handen, artrose of spierblessures kunt u veel baat hebben bij paraffine behandelingen.

Een paraffine bad verzorgt en verzacht niet alleen de huid van uw hand maar ook uw spieren.
Een paraffine pakking kan heel goed worden toegepast bij reumatoïde artritis van de handen. Het verlicht namelijk de pijn door de warme was en heeft een verzachtende werking op de spieren in uw  hand. Door de warmte ontspannen de spieren beter en zullen eventueel pijnlijke gewrichten minder gevoelig zijn. Een paraffinepakking kan ook worden toegepast bij een oudere huid, zwakke of droge nagels of bij vastzittende nagelriemen.

Uw handen worden gedompeld in de paraffine en vervolgens afgedekt met folie en warme handdoeken. Doordat paraffine de huid volledig afsluit, neemt de doorbloeding toe, zodat de werkstoffen uit het handverzorgende product goed worden opgenomen. Na een paraffinepakking zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed.

Een paraffine behandeling is geschikt voor iedereen!

Roos : schoonheidssalon Beauty for You

Schoonheidssalon Beauty for You