Beauty for You - Beauty for You
38
page-template-default,page,page-id-38,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Be the most beautyful you!

Wat is Beauty?

Om de mooiste JIJ te worden moeten we eerst definiëren wat SCHOONHEID is!

Onder het woord schoonheid valt alles wat ons aantrekkelijk maakt EN onderscheidt van de ander, het is de sport er zoveel mogelijk van te hebben en het dan zolang mogelijk in goede conditie te houden.

Ik geloof dan ook dat het iets is wat iedereen heeft in zijn eigen mate en dat iedereen op een af andere manier schoonheid bedrijft in zijn of haar leven.

En hoewel de schoonheid- idealen voor vrouwen door de eeuwen behoorlijk veel aan verandering heeft ondergaan, geloof ik toch dat van de hedendaagse vrouw het meest wordt gevraagd. Zij moet als het ware topsport bedrijven.

De eisen van de schoonheidsgeest van deze tijd zijn hoger dan ooit! Was het vroeger alleen voor de dames van adel en bijzondere positie’s in het leven Nu geldt het voor iedereen. Hoe kan je NATUURLIJK jong blijven en met wat met een beetje meer inzet te bereiken is.

Goed maar wat is schoonheid nu precies en hoe wordt jij de mooiste JIJ?

Wat is er nodig om dat te bereiken en vast te houden?

Hoe maak ik de juiste keuzes, Wat is de basis en waar moet ik iets extra inzetten?