Ultrasound - Beauty for You
22114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22114,page-child,parent-pageid-645,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Ultrasound : verbetert de doorbloeding

Gepulseerde geluidsgolven
Mobiele Ultrasound

Ultrasound

 Stimuleert de stofwisseling in de diepere huidlagen.

Toelichting:

Ultrasound dringt diep door in de huid, versterkt het weefsel en ontdoet haar van verontreinigende stoffen. Gaat rimpelvorming tegen en biedt daarna als resultaat een verstevigde huid.

Uit onderzoek blijkt dat het laagfrequente ultrageluid een waardevol middel is om de effectiviteit van professionele huidverzorging te verbeteren. Door de beweging ontstaat tevens wrijvingswarmte (micromassage) en ontstaat tengevolg een betere doorbloeding van de huid.

De stofwisseling in de diepere huidlagen wordt gestimuleerd met als gevolg ook een stimulatie van de productie van collageen- en elastine vezels.

 

Een goed doorbloede huid heeft een mooie, gezonde kleur. Als de bloedvaten niet vernauwd zijn kan het bloed voldoende voedingsstoffen geven aan de huid. Door o.a. roken vernauwen de bloedvaten en dit stagneert de doorbloeding waardoor de huid niet voldoende zuurstof en voedingsstoffen krijgt. De huid gaat er grauw en bleek gaat uitzien.

De Ultrasound produceert zeer hoge geluidsgolven, deze wekken trillingen op die effectief toegepast kunnen worden bij een gezichtsbehandeling. Ultrasound heeft diverse effecten op de huid. Door de energie van de geluidsgolven en de warmte ontwikkeling wordt het celmetabolisme versneld waardoor de huid sneller kan herstellen. Ook wordt het celmetabolisme geactiveerd door de stimulatie van de fibroblasten. De doorlaatbaarheid van de huid wordt verhoogd waardoor de actieve werkstoffen beter in de huid gebracht worden. Door de ultrasound ontstaan in de huid moleculaire wrijvingen, waardoor verharde of verkleefde vezelstructuren verminderen. Andere toepassingen zijn spierontspanning, pijnvermindering, betere doorbloeding en bevordering van het regeneratievermogen van de huid. Ook heeft ultrasound een drainerende werking.(wallen onder de ogen verminderen bv)