Etherische Olie : Geranium - Beauty for You
21634
post-template-default,single,single-post,postid-21634,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Etherische Olie : Geranium

Geranium

Geranium olie balancerend, opbeurend, antiseptisch en litekenhelend

Geranium olie balancerend, opbeurend, antiseptisch en litekenhelend

Geranium olie: Balancerend, Opbeurend, Antiseptisch en Littekenhelend

Geranium olie: Balancerend, Opbeurend, Antiseptisch en Littekenhelend

Therapeutische eigenschappen:

Ontsmettend, versterkend, litteken-en wondhelend, adstrigerend, anti-depressief, bloedstollend.

Geranium ruikt een beetje naar roos, en is door haar stimulerende werking op de bijnierschors een goede etherische olie om balans te brengen. Geranium is balancerend, opbeurend en verfrissend.

Goede olie om het lymfevatenstelsel te ontgiften en voor verminderen van cellutitis, en daarom geschikt om toe te passen voor een lymfedrainagemassage.
Geranium brengt de hormonen in balans en samen met haar antidepressieve en opbeurende werking kan een massage helpen bij vrouwen met menstruatieklachten, overgangsklachten of postnatale klachten.

Helpt bij het loslaten van ergernissen, spanningen en stress. Het geeft innerlijke rust en een vriendelijke stemming. Geranium geeft grip op psychische en lichamelijke pijnen. De combinatie lavendel en geranium is een uitstekende pijnverzachtende massage.

Op psychisch gebied versterkt geranium de ‘chi’ en id daarmee een waardevolle olie tegen angsten, die samengaan met zwakke zenuwen.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.